maanantai 15. lokakuuta 2012

Pikkumaista hyvän asian puolesta!

Pikkumaista blogi ja facebook -sivu ovat eläneet pitkään hiljaiseloa ja ajattelin tempaista homman käyntiin hyvän asian merkeissä! Facebookin etusivulle pomppasi Roosa nauha -kampanjan mainos sähköisestä keräyslippaasta. Lokakuu on Roosa nauha -kampanja kuukausi ja vaikka olen hieman myöhään tämän asian kanssa liikenteessä päätin toimia. Ei se ota ellei se annakaan! Asia on sikäli minulle läheinen, että isäni menehtyi syöpään ja jo sana syöpä särähtää aina korvaani ja tietysti näin naisena pitää rintasyövän kanssa olla todella valppaana! Siksi haluan tehdä tämän pienen eleen asian puolesta... tuli lippaaseen sitten euro taikka kaksi! Ainakin olen toiminut. 

Toivon, että osallistutte keräykseen ja jätätte siitä merkkinne/kommenttinne minulle tänne blogiin! Pienenä yllätyksenä muistan teistä yhtä, jolle arpaonni osuu kohdalle, Pikkumaista-tuotteella! Osallistuit sitten isosti tai hyvin pienesti sillä ei ole väliä. Nyt ollaan liikkeellä hyvän asian puolesta!! :)

Keräyslipas löytyy sivupalkistani. Klik, klik... Arvontaan aikaa osallistua lokakuun viimeiseen päivään asti.


Suomessa sairastuu vuosittain 4 600 naista rintasyöpään. Huolimatta hyvästä hoidosta yhä edelleen joka viides heistä menehtyy.Osallistumalla Roosa nauha -kampanjaan olet mukana tukemassa rintasyöpätutkimusta ja auttamassa entistä tehokkaampien hoitojen kehittämistä. Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastosta tuetaan kampanjalla kerätyillä varoilla vuosittain kotimaista rintasyöpätutkimusta ja syöpäneuvontaa.

13 kommenttia:

 1. Tärkeän asian puolesta kävin lahjottamassa muutaman lantin :) Mietinkin tossa aiemmin, et miten voisin ottaa osaa tohon roosa nauha- kampanjaan.

  VastaaPoista
 2. Pienelläkin voi auttaa :) Osallistuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lahjoituksestasi :) Pienistä puroista kasvaa iso joki tai miten sitä sanotaan :)

   Poista
 3. pieni ropponen miultakin, olen syövän taskia leski jo viimeiset 18 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla :/ Ja kaikki pienetkin roposet ovat tärkeitä tämän asian puitteissa, ISO kiitos siis osallistumisestasi :)

   Poista
 4. *Kilinkolin* Kas näin kilahti lantit lippaaseen :)

  VastaaPoista
 5. Sait tunnustuksen mun blogissa, käypä kurkkaamassa!

  VastaaPoista