perjantai 8. kesäkuuta 2012

HOI SIELLÄ!!

Kohtuullisen tauon jälkeen voisi viimein päivittää tätä blogiakin!! Facebook on imenyt täältäkin mehut ja olen pääasiallisesti sinne päivitellyt syntyneitä koruja. Se kun on niin nopsaa ja näppärää... Klik, klik, pari sanaa ja da daa! Tänne kuitenkin tekee mieli hieman kertoa koruista jotain, jos näitä vaikka joku lukee ;)


Koruja on syntynyt melkoisesti. Tässä nyt uusimpia tuotoksia, palaan myöhemmin aiempaan tuotantoon. Tilaustyönä tehtyjä lenkkikoruja.

Värjättyä magnesiittia ja korumetallia.

Kuvat tuli, ikävä kyllä, taas kerran räpsittyä hätäpäissään. Tuntuu, että aikaa niiden kuvaamiselle ei jää vaikka kuinka aina ajattelee, että nyt minä panostan. Antaa nämä sentäs jotain osviittaa :)

Lasihelmiä ja lasikristallihelmiä sekä korumetallia.
(Huonossa) lähikuvassa pyrstötähteä muistuttava, vaihdettava riipus.

Kerrassaan herkullisen vihreitä foliolasihelmiä ja korumetallia.

Lähikuvaa upeasta 20mm foliolasineliöstä, joka toimii riipuksena
sekä kauniista kukallisista välihelmistä.






10 kommenttia:

  1. No tätähän sitä varsinkin luetaan! Mä pistin aikanaan naamakirjan tauolle, koska sen päivittäminen vei minusta liikaa aikaa! Lenkkikorut on kivoja ja yksi on mullakin valmistumassa lähiaikoina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :) Täytyy yrittää nyt alkaa taas panostaa tänne. Voihan olla, että tuo huonosti toimiva Facebook vielä kaatuu kokonaan :D Ja lenkkikorut on kyllä kivoja, niistä saa helposti ja nopeasti kaunista aikaan :) Jään odottelemaan sinun lenkkikorujasi!

      Poista
  2. Hienoja! Kyllä me näitä luetaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä! Tällä tiedolla jaksaa taas tännekin kirjoitella :)

      Poista
  3. Minäkin tätä kautta vaan luen, niin kiva että jaksat täälläkin käydä päivittämässä. Nää lenkkikorut on kauniita ja kevyitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätäkin olen ajatellut, että kun kaikki ei siellä Facebookissa ole! Tästä lähin yritän olla paljon aktiivisempi täälläkin, niin on teille luettavaa <3

      Poista
  4. piti tulla heti töistä päästyä vähän tänne kurkkimaan... kauniita koruja olet tehnyt, varsinkin tuo vihertävä on miun mieleen. oletko jo tehnyt mitään noista alemman postauksen höyhenistä?

    t. anna (sinellistä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ih hih hii! Heippa vaan :D Mie tajusin juuri, että miehän oon sinun blogia seurannut pidemmän aikaa, en vaan tunnistanut sinua/osannut yhdistää :D En ole vielä höyheniin keskittynyt, mielessä on ollut useampaan otteeseen... Jos nyt kun tuli niitä mustiakin ostettua ;D Kiitos kun poikkesit :)

      Poista