maanantai 28. maaliskuuta 2011

Vihdoinkin!!

Viimein se odotettu viikonloppu koitti!! Lahden jalo- ja korukivimessut/Helmimessut!! Parasta.

Pääsin liikkeelle hieman odotettua myöhemmin, joten kaikki jäi lauantaina ihan kesken ja minunhan oli sitten mentävä sunnuntainakin. Ikävä kyllä kärsin tuplaten sitten messujen sisäänpääsymaksun, mutta pakko oli päästä ja kyllä kannatti!! 

Napsin siellä huumassa muutaman kuvan messutunnelmista, tosin ikäväkseni sain huomata niiden olevan melko huonolaatuisia, heilahtaneita tai muuten ihme kulmasta kuvattuja, joten kuvia on aika vähän. Mutta se ei pyyhi hienoja muistoja messuista pois <3 Tapasin mahti myyjiä, mukavia asiakkaita ja sain paljon hyviä neuvoja! Ja tietysti niitä helmiä ja korutarvikkeita!!!! Niitä ei sovi unohtaa...

Vasemmalla Jalokivigallerian kiviaarteita. Ja oikealta löytyy Peltolan Spectrolitnappi Ky:n työkalutarjontaa.  

En kirveelläkään muista kaikkia kuvaamiani kohteiden nimiä, mutta luvat kysyin kaikkiin kuviin. Tässä vielä muutama otos alakerran, jalo- ja korukivipuolen messutunnelmasta.


Ihania helmimeriä. Eikö olekin?


...sitten tuli yläkerran vuoro. Ensimmäisen kerran kun kävin kyseisillä messuilla, pyörin pitkään alakerrassa ihmetellen, että tässäkö tämä nyt oli... Ja kun ensimmäisen kerran astuin yläkerran helmimessu tilaan - WOW! Tänä vuonna tiesin mikä autuus yläkerrassa odottaa ja suurinpiirtein läpijuoksin lauantaina alakerran ja ryntäsin ylös. Sieltä muutama otos tässä:

Boutique Nanan/Castafiore ky:n helmivuori, josta lähti monta pussia mukaan!! :) :) 
Myyjät olivat superihania - toivottavasti luette tätä. Oli mukava jutustella!

Idän helmi oli minulle oikea löytöjen löytö! Oli ihanaa päästä hiplaamaan helmiä ja valita niitä yksitellen mukaan otettavaksi. :) Myyjäkin oli mukavan avulias ja mukava.


 Valitse siinä nyt sitten!! -.- Huoh. Helmien talon osastolta.

 
Helmikuumeeseen tutustuin hieman ennen messuja Facebookin kautta. Messuilla pääsin tutustumaan tarjontaan ja voin kertoa, että kannatti! :P 
 (Ikävä kirkastus iski kuvaan Jokimaan katsomon ikkunoista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti